NALED podržava Žan Mone modul

Prof. dr Zoran Mirković, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, i gđa Violeta Jovanović, izvršna direktorka Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), zaključili su 2. oktobra 2018. godine sporazum o saradnji u organizaciji dve radionice u okviru projekta Žan Mone modul „Sporazumi o slobodnoj trgovini i evropske integracije zemalja jugoistočne Evrope“.

Radionice su namenjene privrednicima i biće organizovane 2018. i 2019. godine. Projektni tim Žan Mone modula pripremiće i održaće radionice, dok je NALED zadužen da okupi učesnike, među svojim članstvom.

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) je nezavisno, neprofitno i nestranačko udruženje kompanija, opština i organizacija civilnog društva koje zajedničkim snagama kontinuirano rade na stvaranju boljih uslova za život i rad u Srbiji. Od svog osnivanja 2006. godine do danas, NALED je izrastao u najveću privatno-javnu asocijaciju koja okuplja više od 300 članova, dok mrežu partnera čini preko 100 državnih institucija i međunarodnih organizacija.

Sastanku su prisustvovali prof. dr Dušan V. Popović, upravnik Žan Mone modula, gđa Milica Stefanović, direktorka NALED-a za komunikacije i razvoj i g-din Slobodan Krstović, saradnik za ekonomske analize u NALED-u.

img_1284 img_1285 img_1287